iQdrive Heerjansdam

iQdrive | Rijschool Heerjansdam

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Heerjansdam.

In 2018 ontvingen 70 jongens en meiden hun roze pasje in Heerjansdam. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze rijinstructeur in Heerjansdam heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Woon je in Barendrecht, Puttershoek of Zwijndrecht? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. In Arent van Lierstraat, Puttershoek en Zwijndrecht rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Heerjansdam over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

iQdrive in Heerjansdam heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Lina uit Heerjansdam: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

De kwaliteit van iQdrive in Heerjansdam

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Heerjansdam!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Heerjansdam en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles