iQdrive Heerjansdam

iQdrive | Rijschool Heerjansdam

Fietsen ook zo zat? Kies dan voor de beste rijschool van Heerjansdam: iQdrive Heerjansdam!

Vorig jaar slaagden 70 leerlingen in Heerjansdam in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Heerjansdam heeft?

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Heerjansdam. Hij werkt niet alleen in Heerjansdam, maar rijdt ook in Barendrecht, Puttershoek en zelfs in Zwijndrecht. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Arent van Lierstraat, Puttershoek en Zwijndrecht.

Onze rijinstructeur in Heerjansdam over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Heerjansdam."

iQdrive in Heerjansdam is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Ella uit Heerjansdam: "Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat iQdrive de volgende examens zou bekostigen!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een gratis proefles in Heerjansdam van circa één uur.
  • Onze rijinstructeur uit Heerjansdam haalt je bij iedere les op.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles