Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Heerhugowaard

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Heerhugowaard

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? iQdrive is een van de de grootste rijscholen in Nederland en uiteraard hebben we ook een rijschool in Heerhugowaard.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 40 leerlingen in Heerhugowaard hun roze pasje. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Heerhugowaard.

De lessen in Heerhugowaard worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Hensbroek, Opdam en Opmeer. Op zoek naar een instructeur in AlkmaarDe Rijp of Schagen? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Heerhugowaard over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Heerhugowaard dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Kromkamp uit Heerhugowaard: “Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat iQdrive de volgende examens zou bekostigen!”

Nog steeds niet overtuigd?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Heerhugowaard.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles