iQdrive | Rijschool Heerhugowaard

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Kies voor iQdrive in Heerhugowaard, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 40 leerlingen in Heerhugowaard hun roze pasje. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De lessen in Heerhugowaard worden verzorgd door een ervaren instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Hensbroek, Opdam en Opmeer. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Alkmaar, De Rijp en Schagen.

Onze rijinstructeur in Heerhugowaard over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Heerhugowaard? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Shane uit Heerhugowaard: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Veilig op weg in Heerhugowaard dankzij iQdrive

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Onze rijinstructeur uit Heerhugowaard haalt je bij iedere les op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Heerhugowaard.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat je gegevens achter. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles