Rijschool Heerenveen | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Heerenveen!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 60 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Heerenveen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Heerenveen. Niet alleen inwoners uit Heerenveen, maar ook mensen uit Gorredijk, Joure of Snikzwaag haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Heerenveen met andere instructeurs in plaatsen als Joure, Wolvega en Drachten.

Onze rijinstructeur in Heerenveen over iQdrive: "Ik heb iQdrive in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Heerenveen dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles."

Onze instructeur in Heerenveen is één van de meest populaire instructeurs. Jannetje uit Heerenveen: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Heerenveen. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Heerenveen? We halen je thuis op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil jij lessen in Heerenveen en omgeving? Laat wat van je horen! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles