Rijschool Heerenveen | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Trap deze week nog af bij iQdrive Heerenveen!

Onze instructeurs hebben in 2018 60 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Heerenveen te bemachtigen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Heerenveen. Hij werkt niet alleen in Heerenveen, maar rijdt ook in Gorredijk, Joure en zelfs in Snikzwaag. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Joure, Wolvega of Drachten.

Onze rijinstructeur in Heerenveen over iQdrive: "Ik ben altijd vrolijk. Dat kan niet anders met zo'n topbaan! In de auto moet jij je op je gemak voelen, dat staat voor mij centraal. Zo mag je van mij best naar jouw favoriete radiostation luisteren."

Oud-leerlingen verspreiden in Heerenveen en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Abraham uit Heerenveen: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

6 keiharde feiten:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoog slagingspercentage in Heerenveen.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles