iQdrive | Rijschool Heerenveen

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Heerenveen! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

In Heerenveen hebben we in 2018 ongeveer 60 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Heerenveen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Gorredijk, Joure en Snikzwaag. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Joure, Wolvega en Drachten.

Onze rijinstructeur in Heerenveen over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Heerenveen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Kirsten uit Heerenveen: "Na het behalen van mijn rijbewijs ging ik op vakantie naar Sardinië. Het eerste wat ik deed toen ik aankwam: een ansichtkaart naar mijn instructeur sturen, haha!"

Wij zijn de beste rijschool in Heerenveen

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Heerenveen? We halen je thuis op!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles