Nú Extra Nieuwjaarskorting! Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in ‘s-Heerenberg

Home > Rijschool locaties > Rijschool in ‘s-Heerenberg

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Kies net als 26.000+ anderen voor onze rijschool in -s-heerenberg.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 30 leerlingen in -s-heerenberg hun roze pasje. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in -s-heerenberg heeft?

De rij-instructeur in -s-heerenberg stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om -s-heerenberg, dus ook in plaatsen als Lengel, Zeddam of Stokkum. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van -s-heerenberg met andere instructeurs in plaatsen als GaanderenDoetinchem en Wehl.

Onze rijinstructeur in -s-heerenberg over iQdrive: “Woon jij in -s-heerenberg? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van -s-heerenberg laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in -s-heerenberg uitblinkt met een percentage van 100%! Fiet uit -s-heerenberg: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Woon je in -s-heerenberg? Dan word je thuis opgehaald.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in -s-heerenberg.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Nieuwjaarskorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles