Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Heemstede

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Heemstede

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Stap in de lesauto bij onze rijschool in Heemstede!

2018 behaalden 70 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Heemstede. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Cruquius, Aerdenhout en Bennebroek. In omliggende plaatsen zoals HaarlemHillegom en Hoofddorp hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Heemstede over iQdrive: “Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller.”

Oud-leerlingen verspreiden in Heemstede en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Krissel uit Heemstede: “Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor ‘snel’. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Heemstede te kiezen!

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Heemstede? We halen je thuis op!
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Het laagste uurtarief van Heemstede!
 • Prima slagingspercentage in Heemstede dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles