iQdrive Heemstede

iQdrive | Rijschool Heemstede

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Start dan vliegensvlug bij iQdrive Heemstede!!

70 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze rijinstructeur in Heemstede heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Heemstede ook in Cruquius, Aerdenhout en Bennebroek. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Haarlem, Hillegom en Hoofddorp.

Onze rijinstructeur in Heemstede over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Heemstede. Maatje uit Heemstede: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in Heemstede? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Heemstede!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles