Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Heemskerk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Heemskerk

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Heemskerk!

We helpen op jaarbasis maar liefst 40 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Heemskerk en omgeving.

De rij-instructeur in Heemskerk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Heemskerk rijdt hij ook in Beverwijk, IJmuiden en zelfs in Wijk aan zee. In omliggende plaatsen zoals CastricumIJmuiden en Haarlem hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Heemskerk over iQdrive: “Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Heemskerk zijn velen te spreken. Schuylenborgh uit Heemskerk: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Wij zijn de beste rijschool in Heemskerk

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Heemskerk geen punt!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles