Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Haulerwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Haulerwijk

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Haulerwijk!

We hielpen in Haulerwijk in 2018 ruim 90 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rij-instructeur in Haulerwijk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je in Een-West, Een of Amerika? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Wil je rijlessen volgen in AssenDrachten of Hijken, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Haulerwijk over iQdrive: “Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt.”

Onze iQdrive-instructeur in Haulerwijk is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Ides uit Haulerwijk: “Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles