iQdrive Haulerwijk

Rijschool Haulerwijk | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Stap in de lesauto bij iQdrive Haulerwijk!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Haulerwijk in 2018 voor dat 90 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

iQdrive Haulerwijk geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Overigens lest hij naast Haulerwijk ook in naburige plaatsen als Een-West, Een en Amerika. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Assen, Drachten of Hijken.

Onze rijinstructeur in Haulerwijk over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Haulerwijk. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Cas uit Haulerwijk: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Onze rijinstructeur uit Haulerwijk haalt je bij iedere les op.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Start direct met lessen in Haulerwijk. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om te starten met lessen in Haulerwijk? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles