iQdrive Haulerwijk

iQdrive | Rijschool Haulerwijk

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Rijschool iQdrive helpt jou in Haulerwijk veilig en snel op weg.

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 90 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Haulerwijk. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Haulerwijk 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Haulerwijk en omgeving.

Onze rijinstructeur in Haulerwijk heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Overigens lest hij naast Haulerwijk ook in naburige plaatsen als Een-West, Een en Amerika. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Assen, Drachten en Hijken.

Onze rijinstructeur in Haulerwijk over iQdrive: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Haulerwijk, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Haulerwijk is nog veel mooier dan je denkt!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Haulerwijk. Lynn uit Haulerwijk: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Je wordt thuis opgehaald in Haulerwijk!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Prima slagingspercentage in Haulerwijk dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Haulerwijk? Laat wat van je horen! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles