Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Harlingen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Harlingen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Bij onze rijschool in Harlingen haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo’n 90 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Harlingen zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt tevens in de regio van Harlingen en doet daarbij plaatsen aan als Midlum, Wijnaldum of Kimswerd. FranekerMakkum en Sneek behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Harlingen over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Harlingen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Harlingen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? van der Wilde uit Harlingen: “Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Harlingen? We halen je thuis op!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Harlingen.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Wil jij lessen in Harlingen en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles