Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Haren

Home > Rijschool locaties > Rijschool Haren

Voordat je start met het volgen van rijlessen is het aan te raden een proefles te nemen. Zo kun je kijken of jij je op je gemak voelt bij de instructeur. Dit is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat je beter kunt leren en sneller zult slagen voor je rijbewijs. Bij iQdrive is de proefles gratis, we halen je thuis op en zetten je ook thuis weer af. Na de proefles geven wij je een advies over hoeveel rijlessen je naar verwachting nodig hebt om te slagen tijdens je rijexamen.

Auto leren rijden in Haren

Haren is een uitstekende plek om auto te leren rijden. In het dorp zelf kun je alle aspecten van het auto rijden onder de knie krijgen, inclusief de speciale verrichtingen zoals fileparkeren en de hellingproef. Vanuit het dorp Haren ben je binnen vijf à tien minuten op de snelweg, alwaar je weer andere verkeerssituaties tegen zult komen. Aan jou de taak om, met behulp van je instructeur, hier veilig en verantwoord op in te spelen. Uiteraard krijg je alle begeleiding die je nodig hebt tijdens het rijden.

Meer informatie over rijschool iQdrive

Wil je meer weten over onze werkwijze, over onze lespakketten en over alle voordelen die wij aanbieden, kijk dan rustig verder op onze website. Zit je nog met een vraag, dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt bellen naar 010 – 341 63 71 of je kunt ons contactformulier invullen. Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk starten, vraag dan een gratis proefrijles aan.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles