Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Harderwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Harderwijk

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Begin zo snel mogelijk bij onze rijschool in Harderwijk!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 70 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Harderwijk. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Harderwijk en omstreken.

De rij-instructeur in Harderwijk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Harderwijk ook in Frankrijk, Tonsel en Hierden. Wil je rijlessen volgen in ZeewoldePutten of Nunspeet, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Harderwijk over iQdrive: “Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!”

iQdrive in Harderwijk heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Tienhooven uit Harderwijk: “Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Harderwijk? We halen je thuis op!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles