iQdrive | Rijschool Harderwijk

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Harderwijk!

In 2018 ontvingen 70 jongens en meiden hun roze pasje in Harderwijk. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Harderwijk is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Harderwijk en doet daarbij plaatsen aan als Frankrijk, Tonsel of Hierden. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Zeewolde, Putten of Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Harderwijk over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Dex uit Harderwijk: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Harderwijk. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Ben jij onze volgende leerling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles