Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Hardenberg

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Hardenberg

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Start dan vliegensvlug bij onze rijschool in Hardenberg!!

In 2018 hielp iQdrive circa 60 leerlingen op weg in Hardenberg. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Hardenberg verzorgt. Hij werkt niet alleen in Hardenberg, maar rijdt ook in Mari, Collendoorn en zelfs in Anevelde. Op zoek naar een instructeur in DedemsvaartHoogeveen of Vilsteren? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Hardenberg over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Hardenberg? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Hardenberg. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Leerlingen uit Hardenberg spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. van Kuijeren uit Hardenberg: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Ga jij voor goud?

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Hoog slagingspercentage in Hardenberg.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Klaar om te starten met lessen in Hardenberg? Vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles