iQdrive Hardenberg

iQdrive | Rijschool Hardenberg

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. In Hardenberg is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 60 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Hardenberg tegen een scherp tarief. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Mari, Collendoorn en Anevelde. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Dedemsvaart, Hoogeveen en Vilsteren.

Onze rijinstructeur in Hardenberg over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Hardenberg? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Hardenberg dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Kirsten uit Hardenberg: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Alle pluspunten opgesomd:

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil jij lessen in Hardenberg en omgeving? Laat wat van je horen! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles