iQdrive Hardenberg

iQdrive | Rijschool Hardenberg

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Bij iQdrive in Hardenberg weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

In 2018 hielp iQdrive circa 60 leerlingen op weg in Hardenberg. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Hardenberg, krijgt een eigen instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Mari, Collendoorn en Anevelde. Wil je rijlessen volgen in Dedemsvaart, Hoogeveen of Vilsteren, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Hardenberg over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Jason uit Hardenberg: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Ga jij voor goud?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles