iQdrive Hardenberg

iQdrive | Rijschool Hardenberg

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Hardenberg.

Wist je dat in 2018 maar liefst 60 leerlingen slaagden in Hardenberg en omliggende dorpen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze instructeur rijdt in Hardenberg. Onze rij-instructeur komt overal: Hardenberg, Mari, Collendoorn en Anevelde. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Hardenberg met andere instructeurs in plaatsen als Dedemsvaart, Hoogeveen en Vilsteren.

Onze rijinstructeur in Hardenberg over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Hardenberg? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Marrit uit Hardenberg: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Hardenberg een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles