Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Haarlem

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Haarlem

Woon je in Haarlem of omgeving en ben je op zoek naar een professionele rijschool in Haarlem, dan kun je rijlessen volgen bij iQdrive. Wij hanteren geen lange wachttijden; je kunt bij ons vrijwel direct achter het stuur stappen. Uiteraard stemmen wij het lespakket volledig op jou af. Eén van onze gediplomeerde instructeurs schat bij de gratis proefrijles in hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. 

Lessen bij onze rijschool in Haarlem

Als je gaat lessen bij onze rijschool in Haarlem, dan bereiden wij jou goed voor op je rijexamen. Je rijdt door de (drukke) stad en over de snelweg. Hierdoor raak je bekend met alle verkeerssituaties die zich voor kunnen doen. Je zult in elke situatie weten hoe je moet reageren. Wil je ook zeker zijn van een goede rijopleiding, kies dan voor rijschool iQdrive in Haarlem.

Gratis proefrijles bij onze rijschool in Haarlem

Wil je rijles in Haarlem volgen, dan bieden wij je een gratis proefrijles aan. Dit is echter niet het enige wat je bij ons gratis krijgt. Wij geven je namelijk ook een gratis tussentijdse toets en indien nodig betalen wij je herexamen(s). Onze instructeurs zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholing, zodat onze rijschool in Haarlem rijlessen kan bieden van de hoogste kwaliteit.

Wil je meer weten, bel dan direct naar 010 341 63 71 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden graag al je vragen of plannen een afspraak in voor de gratis proefrijles. Liever online een proefles boeken? Dat kan via het formulier rechts!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles