iQdrive | Rijschool Haarlem

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Bij iQdrive Haarlem! haal jij binnen no time je papiertje!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 30 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Haarlem zo snel mogelijk aan een roze pasje. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Overveen, Aerdenhout of Bloemendaal? Dan komt hij je thuis ophalen! Heemstede, IJmuiden en Hillegom zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Haarlem over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Haarlem? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

De instructeur in Haarlem weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Mason uit Haarlem: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Haarlem. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Haarlem en omgeving? Laat wat van je horen! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles