Rijles Haarlem | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Haarlem. Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Haarlem!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 30 jongeren hun rijbewijs! 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Haarlem en omstreken.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Haarlem. Hij rijdt overigens niet alleen in Haarlem, maar ook in Overveen, Aerdenhout en Bloemendaal. Heemstede, IJmuiden en Hillegom zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Haarlem over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

iQdrive in Haarlem is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Fiene uit Overveen: "Hoewel ik niet uit Haarlem kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

6 keiharde feiten:

  • Een gratis proefles in Haarlem van circa één uur.
  • Je wordt thuis opgehaald in Haarlem!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Haarlem? Laat wat van je horen! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles