iQdrive Gulpen

iQdrive | Rijschool Gulpen

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Wij van iQdrive Gulpen helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

We helpen op jaarbasis maar liefst 20 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Gulpen en omstreken.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Gulpen. Onze rij-instructeur komt overal: Gulpen, Epen, Mechelen en Margraten. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Heerlen, Maastricht en Elsloo.

Onze rijinstructeur in Gulpen over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Gulpen en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Leerlingen uit Gulpen spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Guusje uit Gulpen: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

De kwaliteit van iQdrive in Gulpen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Start direct met lessen in Gulpen. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Gulpen en omgeving? Laat je gegevens achter. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles