iQdrive Gulpen

iQdrive | Rijschool Gulpen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Bij iQdrive in Gulpen weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 20 jongeren hun rijbewijs in Gulpen. Het hoogste slagingspercentage van Gulpen ging in 2018 naar iQdrive!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Gulpen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Naast Gulpen rijdt hij ook in Epen, Mechelen en zelfs in Margraten. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Gulpen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Heerlen, Maastricht en Elsloo.

Onze rijinstructeur in Gulpen over iQdrive: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

Oud-leerlingen verspreiden in Gulpen en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Liv uit Gulpen: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in Gulpen? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles