iQdrive | Rijschool Groningen

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Groningen!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

In 2018 ontvingen 60 jongens en meiden hun roze pasje in Groningen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De lessen in Groningen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Woon je in Paddepoel, Selwerd of Peizerweg? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Hoogezand, Grijpskerk of Kloosterburen.

Onze rijinstructeur in Groningen over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Groningen die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Sebastiaan uit Groningen: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Groningen? We halen je thuis op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Start direct met lessen in Groningen. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Ben jij onze volgende leerling? Laat wat van je horen! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles