Rijschool Groningen | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Groningen. Kies voor iQdrive in Groningen, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 60 rijbewijzen. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Groningen tegen een scherp tarief. Niet alleen inwoners uit Groningen, maar ook mensen uit Paddepoel, Selwerd of Peizerweg haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Op zoek naar een instructeur in Hoogezand, Grijpskerk of Kloosterburen? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Groningen over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Groningen als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Groningen uitblinkt met een percentage van 100%! Boris uit Groningen: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Ook dit is rijschool iQdrive Groningen:

  • Een gratis proefles in Groningen van circa één uur.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Het laagste uurtarief van Groningen!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles