Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Groenlo

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Groenlo

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Wacht niet langer en schrijf je in bij onze rijschool in Groenlo!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 20 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Groenlo. Niet alleen inwoners uit Groenlo, maar ook mensen uit Eibergen, Avest of Beltrum haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in LichtenvoordeWinterswijk en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Groenlo over iQdrive: “In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Aalbregt uit Groenlo: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

De kwaliteit van iQdrive in Groenlo

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles