iQdrive Groenlo

Rijschool Groenlo | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. 1,2,3, GO! Bij iQdrive Groenlo! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

In Groenlo hebben we in 2018 ongeveer 20 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De rij-instructeur in Groenlo stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Groenlo rijdt hij ook in Eibergen, Avest en zelfs in Beltrum. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Lichtenvoorde, Winterswijk en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Groenlo over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Groenlo zit zelfs op een 9,3! Ravi uit Groenlo: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Groenlo voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles