Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Grijpskerk

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Grijpskerk

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Bij onze rijschool in Grijpskerk is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Grijpskerk en omstreken heeft er in 2018 zo’n 30 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De lessen in Grijpskerk worden verzorgd door een ervaren instructeur. Ook wanneer je in Gaarkeuken, Niezijl of Kommerzijl woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive rijdt door heel het land, ook in KloosterburenGroningen of Dokkum.

Onze rijinstructeur in Grijpskerk over iQdrive: “Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Grijpskerk.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Lohuizen uit Grijpskerk: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Ook dit is rijschool iQdrive Grijpskerk:

 • Een gratis proefles in Grijpskerk van circa één uur.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles