iQdrive Grijpskerk

iQdrive | Rijschool Grijpskerk

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Grijpskerk!?

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 30 jongeren hun rijbewijs! Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Grijpskerk en omstreken.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Grijpskerk? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Woon je in Gaarkeuken, Niezijl of Kommerzijl? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Grijpskerk meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Kloosterburen, Groningen en Dokkum.

Onze rijinstructeur in Grijpskerk over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

Leerlingen uit Grijpskerk spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Jules uit Grijpskerk: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Grijpskerk dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles