Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Gouda

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Gouda

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? iQdrive heeft ook een rijschool in Gouda!

In Gouda hebben we in 2018 ongeveer 70 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. iQdrive is snel gegroeid in Gouda, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rij-instructeur in Gouda stoomt jou in een mum van tijd klaar. Overigens lest hij naast Gouda ook in naburige plaatsen als Stolwijkersluis, Reeuwijk en Reeuwijk-Dorp. Op zoek naar een instructeur in WaddinxveenBoskoop of Nieuwerkerk Aan Den IJssel? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Gouda over iQdrive: “Ben je al zenuwachtig voor je eerste les? Dat is helemaal niet gek! Ik en mijn collega’s weten je meteen op je gemak te stellen.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Lonkhuijzen uit Gouda: “Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Gouda.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Wij halen je thuis in Gouda op (en brengen je thuis).
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Gouda voor jou reserveren? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles