iQdrive | Rijschool Gouda

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Kies voor iQdrive in Gouda, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 70 leerlingen in Gouda hun roze pasje. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Gouda en omgeving.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Gouda, krijgt een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Gouda, maar rijdt ook in Stolwijkersluis, Reeuwijk en zelfs in Reeuwijk-Dorp. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Waddinxveen, Boskoop en Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Gouda over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Gouda als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Veerle uit Stolwijkersluis: "Ik kom niet uit Gouda, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Wij zijn de beste rijschool in Gouda

  • Een gratis proefles in Gouda van circa één uur.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage in Gouda.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Gouda voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

206 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles