Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Gorinchem

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Gorinchem

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Start dan vliegensvlug bij onze rijschool in Gorinchem!!

In 2018 kregen maar liefst 50 jongvolwassenen hun rijbewijs in Gorinchem. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Gorinchem en omgeving.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Gorinchem, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Gorinchem, maar ook in Hoekeinde, Kerkeinde en Schelluinen. Op zoek naar een instructeur in LeerdamSchoonhoven of Lopik? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Gorinchem over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Gorinchem uitblinkt met een percentage van 100%! van der Weg uit Gorinchem: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

 • Een gratis proefles in Gorinchem van circa één uur.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles