Rijschool Gorinchem | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Gorinchem. Bij iQdrive in Gorinchem haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Gorinchem en omstreken heeft er in 2018 zo'n 50 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Gorinchem. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De rijlessen in Gorinchem worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Hoekeinde, Kerkeinde en Schelluinen. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Leerdam, Schoonhoven en Lopik.

Onze rijinstructeur in Gorinchem over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Gorinchem uitblinkt met een percentage van 100%! Thijn uit Gorinchem: "Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar... rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij."

Alle pluspunten opgesomd:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de uithoek van Gorinchem, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles