iQdrive | Rijschool Gorinchem

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Gorinchem.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2017 zo'n 50 jongeren hun rijbewijs! Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Gorinchem.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Gorinchem. Naast Gorinchem rijdt hij ook in Hoekeinde, Kerkeinde en zelfs in Schelluinen. Wil je rijlessen volgen in Leerdam, Schoonhoven of Lopik, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Gorinchem over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Gorinchem en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Leerlingen uit Gorinchem spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Marten uit Gorinchem: "In 2017 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Gorinchem? We halen je thuis op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Nergens in Gorinchem betaal je minder voor een rijles.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Gorinchem voor jou reserveren? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

195 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles