iQdrive | Rijschool Gorinchem

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Start deze week bij iQdrive Gorinchem!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 50 jongeren hun rijbewijs in Gorinchem. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Gorinchem en omstreken.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Gorinchem. Hij rijdt in een straal van 10 km om Gorinchem, dus ook in plaatsen als Hoekeinde, Kerkeinde of Schelluinen. Leerdam, Schoonhoven en Lopik behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Gorinchem over iQdrive: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Gorinchem, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Onze instructeur in Gorinchem is één van de meest populaire instructeurs. Lena uit Gorinchem: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Wij halen je thuis in Gorinchem op (en brengen je thuis).
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Gorinchem!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles