Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Goes

Home > Rijschool locaties > Rijschool Goes

Woon jij in Goes en wil jij je rijbewijs halen? Dan heb je de keuze uit een groot aantal rijscholen in Goes en omgeving. iQdrive is ook één van die rijscholen in Goes. Wij staan voor persoonlijkheid, werken doelgericht en hebben een unieke werkwijzen.

Daarom kiezen voor iQdrive

Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt bij onze rijschool in Goes, sta jij centraal bij ons. Zo heb je een vaste instructeur die je voortgang goed in gaten kan houden. Ook heb je als cursist een vertrouwd gevoel door elke keer dezelfde rijinstructeur naast je te hebben. De rijlessen beginnen bij jou thuis voor de deur. Nadat je de auto onder controle hebt gaan we steeds meer toewerken naar het grote momen: het afrijden.

Omdat het CBR in Goes gevestigd is, zal je ook afrijden in Goes. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Goes zal je daarom veel door Goes en omgeving rijden.

Lespakketten rijschool Goes

Om je daarnaast zo goed mogelijk te leren autorijden, bieden wij lespakketten op maat aan. Wij nodigen je uit om een gratis proefles te nemen bij iQdrive. Aan de hand van deze proefles kunnen wij goed inschatten welk lespakket het beste bij jou past. Om te kijken wat het kost om je rijbewijs te halen, verwijzen wij je naar de pagina waar u dit kunt berekenen. Aan de hand van de lespakket configurator weet u precies hoeveel u moet betalen bij onze rijschool in Goes.

Het is ook mogelijk om bij onze rijschool in Goes een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen 5 tot 13 dagen je rijbewijs. Meer weten over het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Goes? Neem contact met ons op of schrijf je direct in voor rijlessen in Goes bij iQdrive!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles