Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Geldermalsen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Geldermalsen

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Maak een rijdende start bij onze rijschool in Geldermalsen!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 70 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Geldermalsen is het werkgebied van onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Geldermalsen ook in Buurmalsen, Meteren en Tricht. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als ZaltbommelCulemborg en Tiel. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Geldermalsen over iQdrive: “Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Entzinga uit Geldermalsen: “Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek op zo’n korte termijn niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!”

Nog steeds niet overtuigd?

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Je wordt thuis opgehaald in Geldermalsen!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Geldermalsen!
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles