iQdrive Geldermalsen

iQdrive | Rijschool Geldermalsen

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Bij iQdrive in Geldermalsen weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Geldermalsen en omstreken heeft er in 2018 zo'n 70 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De lessen in Geldermalsen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij werkt niet alleen in Geldermalsen, maar rijdt ook in Buurmalsen, Meteren en zelfs in Tricht. Op zoek naar een instructeur in Zaltbommel, Culemborg of Tiel? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Geldermalsen over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Geldermalsen kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Geldermalsen uitblinkt met een percentage van 100%! Renske uit Geldermalsen: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

6 keiharde feiten:

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in Geldermalsen? Dan word je thuis opgehaald.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Geldermalsen!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Geldermalsen en omgeving? Laat wat van je horen! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles