iQdrive Geldermalsen

iQdrive | Rijschool Geldermalsen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? iQdrive rijdt ook in Geldermalsen!

Er gingen ruim 70 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Geldermalsen. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Geldermalsen van 70 procent!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Geldermalsen. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Geldermalsen, dus ook in plaatsen als Buurmalsen, Meteren of Tricht. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Zaltbommel, Culemborg en Tiel.

Onze rijinstructeur in Geldermalsen over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Liam uit Geldermalsen: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Geldermalsen en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles