Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Gaanderen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Gaanderen

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Stap achter het stuur bij onze rijschool in Gaanderen!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo’n 10 jongeren hun rijbewijs! De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Gaanderen en omstreken.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Gaanderen. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Terborg, Silvolde of Ulft? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive rijdt door heel het land, ook in VarsseveldDoetinchem of ‘s-Heerenberg.

Onze rijinstructeur in Gaanderen over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Gaanderen als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Gaanderen die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Tibben uit Gaanderen: “Er zijn veel verschillende rijscholen. Bij drie rijscholen heb ik een proefles afgenomen. Met mijn instructeur was er direct een klik. Bedankt voor de fijne tijd.”

Ga jij voor goud?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Je wordt thuis opgehaald in Gaanderen!
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Gaanderen? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles