iQdrive Gaanderen

Rijschool Gaanderen | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Kies dan voor de beste rijschool van Gaanderen: iQdrive Gaanderen!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Gaanderen in 2018 voor dat 10 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Gaanderen is het werkgebied van onze instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Terborg, Silvolde of Ulft? Dan komt hij je thuis ophalen! Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Varsseveld, Doetinchem en 's-Heerenberg.

Onze rijinstructeur in Gaanderen over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Gaanderen de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Keano uit Gaanderen: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

De kwaliteit van iQdrive in Gaanderen

  • Een gratis proefles in Gaanderen van circa één uur.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Het laagste uurtarief van Gaanderen!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles