iQdrive Gaanderen

iQdrive | Rijschool Gaanderen

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Kies voor iQdrive in Gaanderen, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

10 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

iQdrive Gaanderen selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Gaanderen, dus ook in plaatsen als Terborg, Silvolde of Ulft. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Varsseveld, Doetinchem of 's-Heerenberg.

Onze rijinstructeur in Gaanderen over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Gerrit uit Gaanderen: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Gaanderen. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

De kwaliteit van iQdrive in Gaanderen

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Nergens in Gaanderen betaal je minder voor een rijles.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Gaanderen en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles