iQdrive | Rijschool Franeker

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. In Franeker is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Wist je dat iQdrive jaarlijks 6 laat afrijden én slagen in Franeker. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Franeker en omgeving.

iQdrive Franeker geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Franeker ook in Tzum, Winsum en Iens. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Harlingen, Leeuwarden en Makkum.

Onze rijinstructeur in Franeker over iQdrive: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Franeker, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Franeker is nog veel mooier dan je denkt!"

Onze iQdrive-instructeur in Franeker is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Julie uit Franeker: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

Waarom rijschool iQdrive Franeker?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Wil jij lessen in Franeker en omgeving? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles