iQdrive | Rijschool Franeker

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Franeker.

We hielpen in Franeker in 2018 ruim 60 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De rij-instructeur in Franeker stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Franeker rijdt hij ook in Tzum, Winsum en zelfs in Iens. In Harlingen, Leeuwarden en Makkum rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Franeker over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Franeker."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Kate uit Franeker: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Franeker een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Een gratis proefles in Franeker van circa één uur.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles