Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Etten-Leur

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Etten-Leur

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Vraag vandaag nog een proefles aan bij onze rijschool in Etten-leur!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

Er gingen ruim 20 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Etten-leur. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Etten-leur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Hooghuis, Prinsenbeek en Sint Willebrord. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als ZevenbergenRucphen en Oudenbosch.

Onze rijinstructeur in Etten-leur over iQdrive: “Ik heb iQdrive in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Etten-leur dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles.”

iQdrive in Etten-leur is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Friedemann uit Hooghuis: “Hoewel ik niet uit Etten-leur kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: ‘Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.’ Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer.”

Waarom rijschool iQdrive Etten-leur?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Je wordt thuis opgehaald in Etten-leur!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles