Rijschool Etten-Leur | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Etten-Leur naar Zevenbergen of Hooghuis cruisen? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Etten-Leur!!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Etten-Leur ongeveer 20 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Etten-Leur heeft?

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Etten-Leur. Hij rijdt overigens niet alleen in Etten-Leur, maar ook in Hooghuis, Prinsenbeek en Sint Willebrord. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Zevenbergen, Rucphen en Oudenbosch.

Onze rijinstructeur in Etten-Leur over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Etten-Leur zit zelfs op een 9,3! Jolie uit Etten-Leur: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Onze rijinstructeur uit Etten-Leur haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Etten-Leur!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Etten-Leur en omgeving? Vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles