Rijschool Etten-Leur | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Etten-Leur naar Zevenbergen of Hooghuis cruisen? iQdrive rijdt ook in Etten-Leur!

In 2018 ontvingen 20 jongens en meiden hun roze pasje in Etten-Leur. iQdrive is snel gegroeid in Etten-Leur, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

iQdrive Etten-Leur geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Niet alleen inwoners uit Etten-Leur, maar ook mensen uit Hooghuis, Prinsenbeek of Sint Willebrord haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Zevenbergen, Rucphen en Oudenbosch. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Etten-Leur over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Etten-Leur? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Roos uit Etten-Leur: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Etten-Leur geen punt!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Etten-Leur voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles