iQdrive Ermelo

iQdrive | Rijschool Ermelo

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Rijschool iQdrive helpt jou in Ermelo veilig en snel op weg.

2018 behaalden 30 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Ermelo tegen een scherp tarief. Hij rijdt tevens in de regio van Ermelo en doet daarbij plaatsen aan als Tonsel, Putten of Oud-Groevenbeek. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Putten, Stroe of Elspeet.

Onze rijinstructeur in Ermelo over iQdrive: "Ik heb iQdrive in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Ermelo dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Ermelo. Rosalie uit Ermelo: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Ermelo en omgeving? Laat je gegevens achter. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles