Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Epe

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Epe

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Kies dan voor de beste rijschool van Epe: iQdrive Epe!

We helpen op jaarbasis maar liefst 70 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Epe en omgeving.

iQdrive Epe geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens niet alleen in Epe, maar ook in Wissel, Tongeren en Laarstraat. OlstNunspeet en Elspeet zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Epe over iQdrive: “Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Epe de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest *knipoog* maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie.”

Oud-leerlingen verspreiden in Epe en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Tilma uit Epe: “Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Epe!
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Epe? Stuur ons jouw gegevens. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles