iQdrive Epe

iQdrive | Rijschool Epe

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Bij iQdrive in Epe weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 70 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Epe. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De lessen in Epe worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Epe ook in Wissel, Tongeren en Laarstraat. In Olst, Nunspeet en Elspeet rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Epe over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Epe uitblinkt met een percentage van 100%! Aiden uit Epe: "Mijn instructeur van iQdrive wist alles op zo'n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Epe. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles