iQdrive Epe

Rijschool Epe | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Epe!!

2018 was iQdrive goed voor 70 extra weggebruikers! Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Epe.

Epe is het werkgebied van onze instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Wissel, Tongeren en Laarstraat. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Olst, Nunspeet en Elspeet.

Onze rijinstructeur in Epe over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Epe."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Epe zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Elise uit Wissel (bij Epe): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Wij zijn de beste rijschool in Epe

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Epe geen punt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om te starten met lessen in Epe? Laat je gegevens achter. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles