Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Enschede

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Enschede

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Kies voor onze rijschool in Enschede, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Enschede ongeveer 80 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Enschede en omgeving.

Onze instructeur rijdt in Enschede. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Enschede, dus ook in plaatsen als Lonneker, Glanerbrug of Usselo. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook OldenzaalHengelo of Almelo.

Onze rijinstructeur in Enschede over iQdrive: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Veldhuijsen uit Enschede: “Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar… rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij.”

Alle pluspunten opgesomd:

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
 • Nergens in Enschede betaal je minder voor een rijles.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles