iQdrive | Rijschool Enschede

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Start vandaag nog bij iQdrive Enschede!

Jaarlijks ontvangen ruwweg 80 leerlingen in Enschede hun roze pasje. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Enschede en omstreken.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Enschede. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Enschede ook in Lonneker, Glanerbrug en Usselo. Op zoek naar een instructeur in Oldenzaal, Hengelo of Almelo? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Enschede over iQdrive: "Kan je echt niet wachten om zelfstandig te rijden? Bij iQdrive kun je met het IQ spoedpakket in 5 dagen je rijbewijs halen. Go, go, go!"

Oud-leerlingen verspreiden in Enschede en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Simon uit Enschede: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

De kwaliteit van iQdrive in Enschede

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles