Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Enkhuizen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Enkhuizen

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Enkhuizen. Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij onze rijschool in Enkhuizen!

In 2018 hielpen we 50 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Enkhuizen. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Enkhuizen. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Enkhuizen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je in Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als BovenkarspelZwaag en Medemblik.

Onze rijinstructeur in Enkhuizen over iQdrive: “Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren.”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. van Weele uit Enkhuizen: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Veilig op weg in Enkhuizen dankzij iQdrive

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in Enkhuizen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles