iQdrive Enkhuizen

Rijschool Enkhuizen | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Enkhuizen: rijschool iQdrive.

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 50 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Enkhuizen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

De lessen in Enkhuizen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens ook in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek. Bovenkarspel, Zwaag en Medemblik behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Enkhuizen over iQdrive: "Met sommige leerlingen krijg je echt een band.

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Enkhuizen zit zelfs op een 9,3! Tijs uit Bovenkarspel (bij Enkhuizen): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

6 keiharde feiten:

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Enkhuizen. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Enkhuizen en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles