iQdrive Enkhuizen

Rijschool Enkhuizen | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? In Enkhuizen is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Onze instructeurs hebben in 2018 50 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Enkhuizen te bemachtigen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Enkhuizen en omstreken.

De lessen in Enkhuizen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens ook in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Bovenkarspel, Zwaag en Medemblik.

Onze rijinstructeur in Enkhuizen over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

iQdrive in Enkhuizen heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Esmee uit Enkhuizen: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Klaar om te starten met lessen in Enkhuizen? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles