Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Emmen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Emmen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Emmen: rijschool iQdrive.

Vorig jaar slaagden 80 leerlingen in Emmen in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Emmen van 70 procent!

Onze instructeur rijdt in Emmen. Overigens lest hij naast Emmen ook in naburige plaatsen als Weerdinge, Den Oever en Barger-Oosterveld ?. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in AaldenStadskanaal of Westerbork.

Onze rijinstructeur in Emmen over iQdrive: “Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega’s om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?”

Onze iQdrive-instructeur in Emmen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Steenhuisen uit Emmen: “Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles