iQdrive | Rijschool Emmen

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Kies dan voor de beste rijschool van Emmen: iQdrive Emmen!

2018 was iQdrive goed voor 80 extra weggebruikers! Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Emmen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Ook wanneer je in Weerdinge, Den Oever of Barger-Oosterveld ? woont, komt hij je thuis ophalen. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Aalden, Stadskanaal en Westerbork. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Emmen over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Emmen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Emmen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

iQdrive in Emmen is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Maria uit Emmen: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Een gratis proefles in Emmen van circa één uur.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Emmen dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles