iQdrive | Rijschool Emmen

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Emmen!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Emmen ongeveer 80 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Emmen heeft?

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Emmen verzorgt. Onze rij-instructeur komt overal: Emmen, Weerdinge, Den Oever en Barger-Oosterveld ?. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Aalden, Stadskanaal of Westerbork.

Onze rijinstructeur in Emmen over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Emmen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Siem uit Emmen: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Ook dit is rijschool iQdrive Emmen:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Emmen? We halen je thuis op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Emmen!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles