iQdrive | Rijschool Emmen

Sta jij al strak van de adrenaline? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Emmen!!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 80 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Emmen en omgeving.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Emmen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Emmen, maar ook mensen uit Weerdinge, Den Oever of Barger-Oosterveld ? haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Aalden, Stadskanaal en Westerbork rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Emmen over iQdrive: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Emmen uitblinkt met een percentage van 100%! Owen uit Emmen: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Waarom rijschool iQdrive Emmen?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Emmen? Dan word je thuis opgehaald.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles