Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Emmeloord

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Emmeloord

Fietsen ook zo zat? iQdrive heeft ook een rijschool in Emmeloord!

We helpen op jaarbasis maar liefst 50 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Emmeloord en omstreken.

Onze instructeur rijdt in Emmeloord. Overigens lest hij naast Emmeloord ook in naburige plaatsen als Tollebeek, Espel en Bant. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Emmeloord meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in UrkLemmer en Blokzijl.

Onze rijinstructeur in Emmeloord over iQdrive: “Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Emmeloord zit zelfs op een 9,3! Ledoux uit Emmeloord: “In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! ”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Klaar om te starten met lessen in Emmeloord? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles