iQdrive | Rijschool Emmeloord

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Emmeloord!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

In Emmeloord hebben we in 2018 ongeveer 50 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Emmeloord verzorgt. Woon je in Tollebeek, Espel of Bant? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Urk, Lemmer en Blokzijl zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Emmeloord over iQdrive: "Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Lina uit Emmeloord: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Wij zijn de beste rijschool in Emmeloord

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Emmeloord!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles