iQdrive | Rijschool Emmeloord

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Bij iQdrive in Emmeloord ben je aan het juiste adres.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 50 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Emmeloord en omstreken.

De lessen in Emmeloord worden verzorgd door een ervaren instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Tollebeek, Espel en Bant. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Urk, Lemmer en Blokzijl.

Onze rijinstructeur in Emmeloord over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Emmeloord."

Oud-leerlingen in Emmeloord hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Owen uit Emmeloord: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Creil. Nu ben ik er in no-time."

Veilig op weg in Emmeloord dankzij iQdrive

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles