iQdrive Elst

Rijles Elst | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Elst. En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Elst!?

In Elst hebben we in 2018 ongeveer 30 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Elst en omstreken.

De rijlessen in Elst worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om Elst, dus ook in plaatsen als Bemmel, Huissen of Valburg. In omliggende plaatsen zoals Arnhem, Nijmegen en Wageningen hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Elst over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Aaltje uit Bemmel (bij Elst): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Onze rijinstructeur uit Elst haalt je bij iedere les op.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Wil jij lessen in Elst en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles