iQdrive Elst

Rijschool Elst | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Elst naar Arnhem of Bemmel cruisen? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Elst.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Elst in 2018 voor dat 30 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Elst.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Elst, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Bemmel, Huissen of Valburg? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Elst met andere instructeurs in plaatsen als Arnhem, Nijmegen en Wageningen.

Onze rijinstructeur in Elst over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Elst. Bas uit Elst: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik - helaas - voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Waarom rijschool iQdrive Elst?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Elst? Dan word je thuis opgehaald.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles