iQdrive Elst

iQdrive | Rijschool Elst

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Elst!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Elst in 2018 voor dat 30 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze instructeur in Elst helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Elst, dus ook in plaatsen als Bemmel, Huissen of Valburg. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Arnhem, Nijmegen of Wageningen.

Onze rijinstructeur in Elst over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Elst de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Elst, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Jet uit Elst: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik - helaas - voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Veilig op weg in Elst dankzij iQdrive

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Elst? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles