iQdrive Elspeet

iQdrive | Rijschool Elspeet

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Maak een rijdende start bij iQdrive Elspeet!

In Elspeet hebben we in 2018 ongeveer 70 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Elspeet tegen een scherp tarief. Niet alleen inwoners uit Elspeet, maar ook mensen uit Uddel, Staverden of Leuvenum haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Ermelo, Nunspeet en Harderwijk zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Elspeet over iQdrive: “In mijn kwart eeuw als instructeur heb ik een grote diversiteit aan leerlingen gezien. Ik weet hierdoor iedereen een persoonlijk en passend leertraject te bieden."

De instructeur in Elspeet weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Mila uit Elspeet: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Nergens in Elspeet betaal je minder voor een rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Elspeet.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Elspeet voor jou reserveren? Stuur ons jouw gegevens. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles