iQdrive Elspeet

iQdrive | Rijschool Elspeet

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Elspeet!

In Elspeet hebben we in 2018 ongeveer 70 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Onze rijinstructeur in Elspeet heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt in een straal van 10 km om Elspeet, dus ook in plaatsen als Uddel, Staverden of Leuvenum. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Ermelo, Nunspeet of Harderwijk.

Onze rijinstructeur in Elspeet over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

Oud-leerlingen verspreiden in Elspeet en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Lara uit Elspeet: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Elspeet? We halen je thuis op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Elspeet? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles