Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Elsloo

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Elsloo

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Wacht niet langer en schrijf je in bij onze rijschool in Elsloo!

Er gingen ruim 30 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Elsloo. Het hoogste slagingspercentage van Elsloo ging in 2018 naar iQdrive!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Elsloo. Hij werkt niet alleen in Elsloo, maar rijdt ook in Geleen, Urmond en zelfs in Stein. Op zoek naar een instructeur in SittardMaastricht of Heerlen? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Elsloo over iQdrive: “Ik sta ’s ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Onze instructeur in Elsloo is één van de meest populaire instructeurs. Donsbach uit Elsloo: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!”

Veilig op weg in Elsloo dankzij iQdrive

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles